Feriepark Italien

Mange der tager på kør selv ferie vælger Italien som deres rejsemål, fordi dette land kan tilbyde gode ferieoplevelser hvor såvel kultur, natur, afslapning eller mad og vin er i højsædet. Her er altså noget for en hver smag, og samtidig ligger Italien i en overskuelig afstand fra Danmark. Hos Dansk Bilferie tilbyder vi ferieboliger i de bedste ferieparker i Italien. Ferieparkerne er udvalgt så de ligger spredt over Italien, og så de ligger tæt på enten naturskønne områder eller kulturelle seværdigheder. Vi tilbyder flere forskellige ferieboligtyper i vores ferieparker i Italien, så I kan vælge mellem mobilhomes, bungalows eller lejligheder, afhængig af jeres families behov.

 • Romantisk ferie i Italien

  Venedig er en af de mest stemningsfulde byer i verden, især for romantiske og kærlige par. En gondol tur gennem kanalerne efterfulgt af en kop kaffe på Markuspladsen og en lækker middag om aftenen - så bliver det vist ikke meget mere romantisk. Desuden er der simpelthen så mange interessante bygninger i denne flydende by at det kun kan anbefales selv at udforske Venedig!

  Vatikanet: mini land i Italien

  En anden populær feriedestination er at besøge Vatikanet, vhor vi tilbyder en række ferieboliger i nærheden. også en række boliger. Hvad enten du er katolik eller ej, er den hellige by næsten en obligatorisk destination for en endagstur. En dag i Rom for at opleve det Sixtinske Kapel og Peterskirken er bestemt også et must!

  Bestil din ferie til en feriepark i Italien med Dansk Bilferie allerede i dag!

228 fundne muligheder i Italien

Tilføjet til favoritliste ztil dine favoritter.

De følgende søgekriterier kan sammenlignes

San Elisa - San Florestano

Italien - Toscana - Pomarance

Informationer

 • Pragtfuld beliggende på bakkedrag
 • 12 ferieboliger med fælles pool
 • Tæt på volterra og San Gimignano
 • Gode udflugtsmuligheder
 • Karakteristisk indretning
> 8 type Feriebolig, max. 9 personer
 • Udendørs pool Udendørs pool
 • Meget plads, ro og natur Meget plads, ro og natur

Antal gæstevurderinger :

San Elisa - San Florestano

OBS! Prisen er ekskl .eksp. gebyr og udvidet ansvarsforsikring (4%, min. kr. 250, maks. kr. 500).
<<<12345>>
Centro Vacanze Il Borgohttp://www.vacanceselect.dk/Feriepark/Italien/Toscana/Centro-Vacanze-Il-Borgo/1356/VakantieparkFerieparkItalienToscanaGuardistallohttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/I-56040_6A_028.jpgBorgo Etruscohttp://www.vacanceselect.dk/Feriepark/Italien/Toscana/Borgo-Etrusco/3178/VakantieparkFerieparkItalienToscanaScarlinohttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/I-58020_4A_061.jpgSan Elisa - San Florestanohttp://www.vacanceselect.dk/Feriepark/Italien/Toscana/San-Elisa-San-Florestano/1360/VakantieparkFerieparkItalienToscanaPomarancehttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/I-56045_1A_001.jpgVillaggio Laguna Bluhttp://www.vacanceselect.dk/Feriepark/Italien/Adriaterhavskysten/Villaggio-Laguna-Blu/3987/VakantieparkFerieparkItalienAdriaterhavskystenAltanea Est Caorlehttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/I-30016_5A_014.jpgIl Gabbianohttp://www.vacanceselect.dk/Feriepark/Italien/Gardasoen/Il-Gabbiano/1038/VakantieparkFerieparkItalienGardasøenMoniga del Gardahttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/I-25080_2A_112.jpgFeriepark Gasparinahttp://www.vacanceselect.dk/Feriepark/Italien/Gardasoen/Feriepark-Gasparina/1096/VakantieparkFerieparkItalienGardasøenCastelnuovo del Gardahttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/I-37010_5A_019.jpgResidence Karinahttp://www.vacanceselect.dk/Feriepark/Italien/Gardasoen/Residence-Karina/50417/VakantieparkFerieparkItalienGardasøenMoniga del Gardahttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/I-25080_25A_001.jpgResidence Villa Giadahttp://www.vacanceselect.dk/Feriepark/Italien/Blomsterrivieraen/Residence-Villa-Giada/981/VakantieparkFerieparkItalienBlomsterrivieraenImperiahttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/I-18100_1A_068.jpgFattoria Il Musaronehttp://www.vacanceselect.dk/Feriepark/Italien/Toscana/Fattoria-Il-Musarone/1271/VakantieparkFerieparkItalienToscanaBettollehttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/I-53040_2A_010.jpgFattoria la Gabolahttp://www.vacanceselect.dk/Feriepark/Italien/Toscana/Fattoria-la-Gabola/1191/VakantieparkFerieparkItalienToscanaCortonahttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/I-52044_7A_023.jpg
Ugens tilbud
Isola Albarella
Feriebolig, max. 5 personer
10% rabat for ophold af min. 1 uge i perioden 02/08 - 27/09/14, gyldig til 20/08/14
ma 15 sep 2014 - 4 Nætter
Tilbud ferieparker
Feriepark Italien Adriaterhavskysten

Kort (Side 1 af 23)

Egenskaber

 • Camping
 • Feriepark
 • Hus/villa
 • Hotel
 • Flere destinationer